Categorieën
Essen Fantasy

Mufasa

Mufasa is een flatbow gemaakt van essen, naar een ontwerp van mijn zoon. Mufasa is 68″ lang en heeft een trekgewicht van 28lbs op 28″.


Mijn zoon Sander kwam een keer met een tekening naar me toe. Hij had een ontwerp gemaakt voor een “Leeuwenboog”. Op de tekening stond een boog met een leeuwenkop. Het leek me wel leuk om hier iets van te maken.

De leeuwenkop doet dienst als nok. Deze kop is uit hout gesneden en heb ik gevonden als sleutelhanger in een dierentuin. Voor de andere nok heb ik een leeuwenklauw nagemaakt uit koeienhoorn. Het essen is in een bijpassende kersenkleur gelakt. Het handvat is van schapenhuid.

Geinige boog geworden 🙂 Mufasa is niet te koop, hij is van Sander 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s